onsdag 28 april 2010

En bluff

Utmaning nr 178 / 2010 i Skrivpuff

Du och jag i vår?

Ungdomlig man 55 + med fördelaktigt yttre och med glimten i ögat söker kvinna 35 – 45 med stil och ordnad ekonomi för trevlig samvaro. Har du egen bil läggs det på pluskontot. Bor du i Sundsvall med omnejd underlättar det våra möten.

Jag har arbetat i statlig tjänst och har nyligen avslutat min yrkeskarriär. Njuter nu av tillvaron som friherre. Tränar regelbundet på gym, springer i skogen och håller mig i fysiskt topptrim. Kopplar av i min stuga vid havet. Segling och skidåkning är stora intressen.

Gillar matlagning och lugna hemmakvällar framför krogliv. Ett glas vin till maten kan det bli ibland. Röker gör jag inte.

Min vänkrets är stor, men jag saknar en kvinna vid min sida.

Svar till ensam i båten

- Det var tusan vad du brer på Janne! Är det grannens båt i bakgrunden? Ingen dålig sak! Men vad har du gjort med dig själv på bilden? Så där mycket hår har du väl aldrig haft? Länge sedan du var mörk dessutom. Springer i skogen? Ja möjligen för att du är för lat för att gå på dass….

De två vännerna satt som vanligt på kvartershaket och hade intagit kvällens tredje öl när Olle visade annonsen han lagt in på kontaktsidan på webben.

- Tror du någon skulle nappa om jag lade ut en bild på min egen gamla jolle? Håret – ja det är enkelt att fixa i photoshop. Håll med om att jag ser 10 år yngre ut! Här gäller det att sikta högt….

2 kommentarer:

Ethel sa...

Ja haha roligt, fast vad gör han om någon svarar och vill träffa honom ;-)?

Monkan sa...

Hihi, rolig text! Jag blir bara förbryllad över en sak: heter annonsförfattaren Janne eller Olle? Tack för din kommentar hos mig!